Пт. Бер 22nd, 2024

Екземпляри книги «Поезія любові з України» передані начальнику управління освіти Олександрійської міської ради Олександру Авраменку. Це видання, що вийшло у світ декількома мовами, презентовані олександрійським школярам керівником Громадської спілки «Олександрійський громадський простір «КУБ», депутатом міської ради Олегом Панібратенком. Книги передані завдяки партнерській співпраці олександрійців з “Інститутом розвитку Кременчука» та особистій підтримці ідеї директором Павлом Бедрацьким і заступником директора з міжнародних зв’язків Інституту Андрієм Мельником.

Книги безкоштовно передані до Олександрії Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індонезія в Україні Його Високоповажностю Паном Юдді Кріснанді. Своєю чергою ініціаторами налагодження народної дипломатії на рівні навчальних закладів виступив «Інститут розвитку Кременчука». Ця промо-інституція Кременчука налагоджує дружні зв’язки та обмін досвідом з олександрійцями.

Посол Індонезії не тільки має професорське звання з політології та відомий як очільник дипломатичного представництва потужної країни азійського континенту. Він щирий прихильник дружніх зв’язків Індонезії та України. Є людиною яка пише книги і підтримує український народ та українську культуру і освіту.

Під час зустрічі обговорено також питання подальшої співпраці на рівні народної дипломатії між представництвами різних країн та олександрійськими освітянами. В тому числі є ідея провести декілька цікавих і корисних для розвитку молоді та дітей міста, заходів. Вони розширять міжнародну співпрацю та діалог з представниками дипломатичних партнерів України.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *