Чт. Тра 16th, 2024
Лікарня В.Чемойдан

Жителі Олександрійської громади можуть і надалі отримувати допомогу олександрійських лікарів за потреби. Хоча лікарня працює в режимі воєнного стану. І готова до надання екстреної допомоги під час бойових дій. Є тісна комунікація із волонтерами, територіальною обороною, військовими підрозділами для ефективного розподілу ресурсів.

Крім того є добродійники, які «підхопили» канали постачання та найнеобхіднішими медикаментами у перші кризові дній війни.

Про те, хто допомагає олександрійськими медикам тримати стрій на медичному фронті у спеціальному інтерв’ю інформаційного агентства «Новий громадянин» із медичним директором лікарні В.Чемойданом.

«Олександрійська лікарня — другий фронт. Тут змагаються із інфекціями, працюють хірурги, і допомагають внутрішньо переміщеним особам. Лікарня має добровільних помічників. З ними простіше впоратись у воєнний час. Наше перше питання до медичного директора лікарні — як долати підступний КОВІД, що пішов із стрічок новин, але насправді, ніде не подівся», – говорить автор сюжету, журналіст Віктор Голобородько.

Детальніше — у відео.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *