Сб. Бер 23rd, 2024

Захід став певним відкриттям для частини учасників, які дізнались про те, що таке ефективна взаємодія з іншими людьми і які є секрети розвитку самосвідомості.

На тренінгу також говорили те що таке суб’єктивне самопочуття, сприяння особистісного розвитку, реалізація творчого потенціалу. Важливий елемент спілкування – це рівність всіх сторін і відсутність “правильної” і “неправильної” оцінки подій, явищ, людей. Також учасники тренінгу обговорили, що таке досягнення оптимального рівня життя, та як можна оцінити щастя та рівень успіху.

Тренінг відбувся на майданчику “Олександрійського громадського простору КУБ. Культура. Урбаністика. Бізнес”. Ініціативу проведення тренінгу взяла на себе громадська організація «Сучасні громадські ініціативи» за підтримки Олександрійської міської ради. Автор тренінгу, психолог Наталія Юденко вважає, що захід виявився і для неї цікавим досвідом.

“Ми побачили під час спілкування, наскільки ще багато роботи із молодими людьми і наскільки багато є питань у психологічному розвитку особистостей. Молодь – це вже дорослі люди із власними проблемами і здобутками. У них інше сприйняття світу, інші цілі, інші емоції. І саме тому необхідно максимально адаптувати їх енергію до об’єктивних умов життя, побачити як ми можемо допомогти у розвитку людини”, – прокоментувала зустріч із молоддю громади, Н.Юденко

Учасники тренінгу поділились не тільки враженнями, але і емоціями, змогли знайти спільну мову з різних питань та опанувати певними навичками, які допоможуть їм у щоденному житті та спілкуванні із іншими жителями громади.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *