Пт. Кві 26th, 2024

Доброго дня! Ви читаєте сайт ІА «Новий громадянин», за що ми вам вдячні! Ми – це команда людей, що створює контент, пропонує важливі для суспільства продукти в інформаційному просторі завдяки об’єднанню зусиль у інформаційному агентстві «Новий громадянин».

Хто ми?

Подання документів До Міністерства юстиції відбулось на День вшанування Героїв Крут. І це символічно – ми пам’ятаємо минуле, формуємо день сучасний і створюємо передумови для побудови суспільства яке складається з нових громадян, що мають високий рівень свідомості, впевнено будуть громадянське суспільство ,розуміють спільні цінності та намагаються працювати на загальне благо. Ми свідомі того, що це складний шлях, який здолає тільки той, хто робить кроки вперед і поборює труднощі, поборює своє вчорашнє «я».

Відповідальність!

Виконати нашу місію ми зможемо лише завдяки поєднанню професіоналізму, постійному розвитку і навчанню та створенню якісного контенту. Ми за критичне мислення та водночас за яскраві образи і точність текстів. Ми за те, щоб журналістика трансформувалась, але залишала у своєму ядрі головний критерій, що відрізняє авторів від емоційних соціальних мереж і вигадливих відеохайпів – відповідальність. Відповідальність за зміст, якість, звук, картинку, відповідальність за створення аналітики і тактичних звітів про події та явища.

Ми – за чесну, “повільну” журналістику, яка має право на критичний погляд, що є безстороннім і завжди спирається на позицію експертної думки.

Якщо вам це до душі – рушаємо разом.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *